Kezdő oldal | Összes templom | Templomok települések szerint | Templomok vallások szerint | Harangok

Bemutatkozás

1984. szeptember 20-án születtem. Budapesten, a 18. kerületben, Pestszentlőrincen lakom. Általános iskolámat a Kassa utcai Általános Iskolában végeztem, a középskolát pedig a XVIII. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnáziumban. 2003 és 2008 között a Budapesti Corvinus Egyetem (volt Kertészeti Egyetem) Tájépítészeti Karán településmérnök hallgató voltam. 2008. júniusában diplomát szereztem. 2008. szeptember 1-től kezdve Budapest XVII. kerület Rákosmente Polgármesteri Hivatalának főépítészi csoportjában dolgozom főépítészi munkatársként. Hívő, keresztény vagyok, hitemet az evangélikus és a református egyház tanítása szerint élem, de maximálisan tiszteletben tartom a többi keresztény felekezet hitelveit is. Kisgyermekkorom óta beletartoznak érdeklődési körömbe a templomok. 

Ezúton is szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak e templomokról szóló internetes gyűjtemény elkészítéséhez, szebbé tételéhez. Továbbra is várom a honlappal kapcsolatos szíves meglátásokat,kérdéseket.

Minden jog fenntartva! A weboldalakon található dokumentumok másolása és felhasználása csak a szerkesztő írásos engedélyével, és az engedélyben leírtak betartásával lehetséges.

Webmaster: Bajkó Ferenc